ADANA / CEYHAN - Çakabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çakabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Altı Ocak Mahallesi 443 sokak no 11/1 Ceyhan Adana
Vizyon
Biz ülkemizin geleceği olan gençlerimize denizcilik alanında eğitim veren bir kurumuz. Denizcilik alanında mesleki eğitim vererek Türk ve uluslar arası deniz ticaret filosunun ihtiyacı olan nitelikli gemi adamını yetiştirmek, yetiştirdiğimiz gemi adamlarının denizcilik sektöründe işe yerleşmelerini gerçekleştirmek.. Denizcilik alanında eğitim veren yüksek öğrenim kurumlarına nitelikli öğrenci girdisini sağlamak. Denizcilik sektörü ile iş birliği içinde çalışmak ve toplumsal kalkınmaya en üst düzeyde katkı sağlamak için varız.
Misyon
Çakabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini bütün paydaşların desteğini ve katılımını sağlayarak; Ortaöğretime geçiş sınavlarında gençlerimizin öncelikle tercih ettikleri, akademik ve mesleki eğitimde alanının lideri, kültür, sanat ve spor alanlarında adından söz ettiren, Mezunları denizcilik sektörü tarafından aranan ve işe yerleştirilen, alandaki yüksek öğretim kurumlarının en seçkinlerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, değişime, yeniliğe açık, düşünen üreten, katılımcı, paylaşımcı gençler yetiştiren YILDIZ BİR OKUL haline getirmektir.
PANSİYONUMUZ YOKTUR.
Ulaşım
SERVİS ARAÇLARIYLA ULAŞIM SAĞLANACAKTIR.Şehir içi 5 ve 6 numaralı dolmuş güzergahında
Altıocak Mah. 443 sokak no:11/1 CEYHAN
ADANA´YA 47 KM UZAKLIKTA CEYHAN MERKEZDE,ŞEHİR STADYUMU ARKASINDADIR.
9. SINIF KONTENJANI:102
Sporda tüm branşlarda etkinlik yapılmaktadır
Proje çalışmaları yürütülmektedir.
Hazırlıklar devam etmektedir.